Bräcke diakoni, Bräcke vård och omsorg i hemmet Linköping

Fysioterapeut - välkommen till hemrehabiliteringen i sommar!

Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?  

Bräcke diakoni utökade sin verksamhet i Linköping under våren 2023 och fick ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehabilitering och hemtjänst i området City Syd. Det innebar också att vi tog över driften på de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp samt ansvarar för hemsjukvård och hemrehabilitering i de geografiska områdena runt dessa. 

Under sommaren behöver vi dig, engagerad och legitimerad fysioterapeut - gärna med erfarenhet av hemrehabilitering och multiprofessionellt teamarbete.

Arbetsuppgifter  
Du arbetar självständigt, men är samtidigt en del av ett multiprofessionellt team som tillsammans genomför insatser i form av såväl specifik rehabilitering som vardagsrehabilitering både på trygghetsboende och i ordinärt boende.  

Du kommer också vara en del i att genomföra hälsofrämjande och förebyggande aktiviteter för äldre personer boendes i de biståndsbedömda trygghetsboendena och i området.  

I arbetet ansvarar du för handledning och instruktion till patient, närstående och omsorgspersonal. Du behöver därför vara en god pedagog och ha en förmåga att motivera andra.  

Vill du veta mer om vad jobbet faktiskt innebär? Ta kontakt med oss!  

Kvalifikationer  
Vi vill att du är legitimerad fysioterapeut, gärna med yrkeserfarenhet. Har du en vidareutbildning är det meriterande, likaså om du har erfarenhet från hemrehabilitering och teamarbete, kognitiv svikt, geriatrik, palliativ vård, eller annat som tillför kompetens till verksamheten.   

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor. Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som fysioterapeut ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.   

Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.  
Körkort med B behörighet är ett krav. 

Villkor
Tjänsten är ett sommarvikariat på önskad omfattning. Arbetstid kan diskuteras utifrån önskemål.  

Bräcke diakoni erbjuder en rad förmåner och vi sätter arbetsmiljöarbetet i centrum, för att skapa en hälsosam arbetsplats där du trivs!   

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.   

Välkommen med din ansökan!

Möt Lovisa, sjuksköterska på Bräcke diakoni i Linköping idag:

 

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% v 25-32
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/45
Kontakt
  • Amandha Dahl, 0732-751385
Publicerat 2024-02-16
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb