Bräcke diakoni, Äldreomsorg och Hospice, Hemtjänst Göteborg

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga. Vill du veta mer om vad vi gör och vad vi vill? Besök www.brackediakoni.se

På Bräcke diakoni vill vi skapa livskvalité. Även på äldre dagar. För oss innebär det ett tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag. Efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför söker vi fler undersköterskor till vår verksamhet inom Hemtjänst Göteborg.

Arbetsuppgifter Som undersköterska i hemtjänsten ansvarar du för att våra kunder får en god och trygg omsorg. I arbetet ingår en del delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska. En viktig del i ditt arbete är att ta tillvara på och stärka den boendes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt.

Kvalifikationer Vi söker dig som fyllt 18 år och har gått omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning, eller har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom hemtjänst. Du har ett gott bemötande och ett genuint intresse för människor, är flexibel och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och är något av en problemlösare. Körkort är meriterande.

Villkor Vi söker både undersköterskor för tillsvidareanställning och för vikariat. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/176
Kontakt
  • Sara Falk, Verksamhetschef, 031-3848870
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2020-01-06

Tillbaka till lediga jobb