Bräcke diakoni, Rehabilitering, PVR Falköping

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vill du veta mer om vilka vi är, och vad vi gör? Besök vår hemsida: www.brackediakoni.se

Är du vår blivande arbetskamrat?

Ja – om du vill arbeta i en vacker och kreativ miljö med trevliga och kompetenta arbetskamrater! Vi växer och medarbetarna förökar sig. Därför behöver vi nu en fysioterapeut/sjukgymnast till framför allt vår verksamhet Primärvårdsrehab Falköping men tjänsten kan även kombineras med arbetsuppgifter i det multimodala smärtteamet på Rehabcenter Mösseberg.

Våra lokaler finns på vackra och anrika Kurorten Mösseberg, vilket gör att vår vardag präglas av en vacker och inspirerande miljö.

Fysioterapeut/sjukgymnast vid Primärvårdsrehab Falköping

På Primärvårdsrehab Falköping bedrivs rehabilitering i öppenvård med anslutning till avtalet vårdval rehab med Västra Götalandsregionen där rehabilitering bedrivs för personer i alla åldrar med alla olika diagnoser samt hjälpmedelsförskrivning.

Vi arbetar både individuellt och i team för att erbjuda den bästa rehabiliteringen för våra patienter. Detta ger stimulans till din personliga utveckling och det finns stora möjligheter att vidareutvecklas i arbetet och genom utbildningar. Vi arbetar med ett hälsofrämjande förhållningssätt. Vi samverkar också med andra vårdgivare och aktörer för att kunna ge bästa möjliga rehabilitering.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer framför allt att handla om individuella besök med undersökning och bedömning, rådgivning, behandling samt hjälpmedelsutprovning till patienter i alla åldrar och med alla typer av besvär. Behandling i grupp kan också ingå i arbetsuppgifterna.

Fysioterapeut/sjukgymnast vid Rehabcenter Mösseberg

På Rehabcenter Mösseberg finns rehabilitering i sluten vård med inriktning mot reumatologi, cancer och lymfödem samt multimodal smärtrehabilitering, psykoterapimottagning och neuropsykiatriska utredningar i öppenvård.

Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss i det multimodala smärtteamet har du en varierad arbetsdag med patientarbete, teamarbete och aktiviteter av olika slag, både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Det multimodala teamet arbetar med smärtrehabilitering utifrån ACT tillsammans med psykolog, arbetsterapeut, fysioterapeut, psykoterapeut och smärtläkare. I dina arbetsuppgifter ingår gruppaktiviteter, föreläsningar, bedömningar och behandlingar av patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Du har B-körkort.

Du brinner för rehabilitering och att få människor att växa och utvecklas. Det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Är du dessutom flexibel och har ett positivt förhållningssätt kommer du att trivas hos oss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och engagemang.

Villkor

Tjänsterna är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad efter överenskommelse.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller efter överenskommelse
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/171
Kontakt
  • Sara Wallinder, Primärvårdsrehab Falköping, 0515-433 10
  • Lotta Lindgren, Rehabcenter Mösseberg, 0515-600 808
Publicerat 2019-12-03
Sista ansökningsdag 2020-01-10

Tillbaka till lediga jobb