Bräcke diakoni, Psykiatri och Daglig verksamhet, Daglig verksamhet Lerum

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största idéburna aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vill du veta mer om oss, besök vår hemsida

Har du viljan och intresset att stödja personer med funktionsnedsättningar att få en meningsfull sysselsättning? Som medarbetare hos oss gör du det möjligt för personer med funktionsnedsättning att utvecklas, få stimulans och gemenskap med andra efter hens önskemål. Vi vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer som förvärvat en hjärnskada i vuxen ålder. Vi har ett genuint intresse i deltagarnas utveckling och arbetar mot att kunna erbjuda aktiviteter som känns meningsfulla för varje individ.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en medarbetare till vår upplevelseenhet Resurscentrum. Där kommer du att handleda deltagare både i enskilda aktiviteter och i grupp. Du ger möjlighet till kommunikation, sinnesstimulering och tydliggörande i aktivitet och struktur. Samtliga deltagare behöver stöd i sin kommunikation.

I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad och stöd i grundläggande områden som mat och hygien. Dokumentation är en del av dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att du har ett genuint intresse av att stödja personer med alltifrån måttliga till grava kognitiva funktionsnedsättningar. I arbetet krävs att du är inkännande och kan bibehålla ett lugn. Som person är du trygg och har ett lågaffektivt förhållningssätt. Du behöver kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är flexibel och stresstålig och kan omprioritera när arbetet kräver.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom området pedagogik, socialt arbete eller funktionsnedsättning, exempelvis aktiverings- eller stödpedagog.

Körkort är ett krav. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Vi tillämpar provanställning om 6 månader.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 87,5%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/114
Kontakt
  • Maria Åkebrand, 0302-80 09 82
  • Lotta Larsson, 0302-80 09 81
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-07-17

Tillbaka till lediga jobb