Bräcke diakoni, Rehabilitering, PVR Skaraborg

Beskrivning

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Det är bland annat vårdcentraler, rehabmottagningar och annan rehabverksamhet, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter och hospice. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga.

Bräcke diakoni har idag fem mottagningar som bedriver primärvårdsrehabilitering, lokaliserade i Västra Götaland och Stockholm. På Primärvårdsrehab Skara arbetar nio personer; fem är fysioterapeuter, tre arbetsterapeuter och en samordnare/receptionist. Vi delar lokaler med Vårdcentralen Vilan som vi har ett mycket nära samarbete med.

Vi behöver nu en fysioterapeut/sjukgymnast!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer framför allt att handla om individuella besök med undersökning och bedömning, rådgivning, behandling samt hjälpmedelsutprovning till patienter i alla åldrar. Behandling i grupp kan också ingå i arbetsuppgifterna. Eftersom du kommer vara en av fem fysioterapeuter är det viktigt att du känner dig bekväm med att möta personer med alla typer av besvär.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi söker dig som är bekväm med att arbeta med ett högt patientflöde och tempo (enligt Vårdval Rehabsystemet). Du behöver vara lösningsfokuserad, känna ansvar för din del i arbetsgruppen samt framför allt ha ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Är du dessutom flexibel och har ett positivt förhållningssätt kommer du att trivas hos oss.

Villkor

Vikariat under våren 2019.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Välkommen!Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2019-06-16
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 190101
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/149
Kontakt
  • Sarah Wallinder, verksamhetschef, 0765043310
Publicerat 2018-11-07
Sista ansökningsdag 2018-12-06

Tillbaka till lediga jobb