Bräcke diakoni, Äldreomsorg Mälardalen, Äldreboende Sofiagården demens

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg - och vi vill göra hela samhället medmänskligare. På det viset är vi lite speciella. Och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare - närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena hälsa och vård, rehab- och funktionshinder och äldreomsorg. Det är bland annat vårdcentraler, rehabilitering, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter och hospice. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga.

Inom vår äldreomsorg vill vi skapa livskvalitet. För oss innebär det att utveckla och ta tillvara människors resurser och skapa inflytande över det dagliga livet och i det egna hemmet. Att bli sedd och respekterad är en grund för trygghet, trivsel och tillit. Sofiagården är ett äldreboende med 50 platser med både somatisk och demensinriktning och boendet är beläget på Erstagatan, Södermalm.  

Vi söker nu undersköterskor som vill jobba extra hos oss på Sofiagården.

Arbetsuppgifter
I rollen som undersköterska ingår du i det mångprofessionella teamet kring våra äldre och bidrar med dina kunskaper inom din yrkeskompetens. I nära samarbete med sjuksköterskor och övriga i teamet medverkar du till att ge våra boende ett aktivt livsinnehåll och bidrar till att det finns många olika aktiviteter att välja på. Vi erbjuder boende daglig utevistelse och promenader.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Du ser till de boendes behov och har förmågan att se vad varje enskild individ behöver. Du agerar alltid för de äldres och för verksamhetens bästa.

Villkor 
Anställningen är en allmän visstidsanställning med lön per timme, sk "timanställning".  Vi behöver dig som kan arbeta både dag- och kvällstid.

Vi behandlar ansökningarna löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2018-10-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön med månadsutbetalning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 0-100, arbete vid behov
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/112
Kontakt
  • Maj-Lis Johansson, 08-120 33 241
Publicerat 2018-07-12
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Tillbaka till lediga jobb