Bräcke diakoni, Bräcke hemsjukvård och hemrehabilitering Linköping

Sjuksköterska - välkommen till vår jourverksamhet! 

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? 

Bräcke diakoni har ett helhetsansvar för hemsjukvård, hemrehabilitering och hemtjänst i området City Syd i Linköping. Det innefattar även driften av de fyra trygghetsboendena Solrosen, Översten, Stolplyckan och Ramstorp. 

Vi behöver dig, engagerad och legitimerad sjuksköterska! 

Arbetsuppgifter 
Tjänsten innebär arbete under kvällar, nätter och helger samt beredskapstid. Du samverkar med olika professioner. Självständigt planerar du och genomför planerade och oplanerade hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter inom hemsjukvård och särskilt boende. 

Kvalifikationer 

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du en vidareutbildning är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av arbete från hemsjukvård, palliativ vård, kognitiv svikt, geriatrik, eller annat som tillför kompetens till verksamheten. Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor.

Du arbetar för att tillgodose verksamhetens behov och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du är engagerad och ansvarstagande och att du med skicklighet kan växla mellan varierande arbetsuppgifter och arbetstempo. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda, motivera och samarbeta med omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård.  Vi ser också att du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. 

Villkor
Som medarbetare hos Bräcke diakoni får du:

  • Inflytande över schemaläggning. Vi tycker att det är viktigt att ditt liv utanför jobbet är hanterbart.
  • Delaktighet i beslut som fattas i verksamheten.
  • Månatliga APT.
  • Ta del av samtalsstöd vid livskris och ohälsa.
  • Friskvårdsbidrag på 2000kr/år
  • Kompetensutveckling inom yrkesrollen.

Heltidsmåttet för tjänsten är 37h/vecka och arbetstiden är förlagd till kvällar, nätter och helger. Beredskapstid ingår i tjänsten.  

Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan eller kontakta oss för ett samtal.  

Välkommen med din ansökan! 

Möt sjuksköterskan Lovisa som arbetar på Bräckes diakonis nuvarande verksamhet i Linköping.
Sjuksköterskan Lovisa på Bräcke diakoni

Läs mer om Bräcke diakoni i Linköping

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 25-100% v 25-32
Ort Linköping
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/38
Kontakt
  • Amandha Dahl, 013-1900451
Publicerat 2024-02-06
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb